top of page
  • Εικόνα συγγραφέαBoating-greece

Jeanneau Yachts 55, η επανάσταση στα ιστιοφόρα σκάφη!Όταν δύο σχεδιαστές όπως ο Philippe Briand και ο Andrew Winch αρχίζουν να σκέφτονται για το μέλλον της ιστιοπλοΐας προσανατολισμένοι προς την καινοτομία, το αποτέλεσμα αυτής της δημιουργικής διαδικασίας είναι κάτι που προορίζεται να αλλάξει την αγορά αυτού του τύπου σκαφών. Το νέο Jeanneay Yachts 55, είναι η απόδειξη αυτού.


To ιστιοπλοϊκό γιοτ 55 ποδιών είναι μια επέκταση της τρέχουσας οικογένειας ιστιοπλοϊκών σκαφών που αποτελείται από μοντέλα 54, 60 και 65 ποδιών. Καινοτόμο, τολμηρό και πρωτότυπο, το Jeanneau Yachts 55 είναι μια άμεση και ασυμβίβαστη απάντηση για να καλύψει τις ανάγκες για ναυτικούς που αγαπούν την ιστιοπλοΐα στην ανοιχτή θάλασσα και τα ταξίδια, και να προσφέρει μια ομαλή και ήσυχη εμπειρία πλεύσης. Αυτό το ιστιοπλοϊκό σκάφος προσφέρει έναν κόσμο εξ ολοκλήρου φτιαγμένο γύρω από τους ιδιοκτήτες του, με κατεύθυνση μια μοναδική εμπειρία κρουαζιέρας.
Άνεση και κομψότητα στον εσωτερικό χώροΠιστό στο πνεύμα της γραμμής – με κομψότητα, υψηλές επιδόσεις και άνεση για ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης και μεγαλύτερα ταξίδια – αυτό το ιστιοφόρο δεν διστάζει να σπάσει την παράδοση για να ανταποκριθεί καλύτερα στις προσδοκίες των ναυτικών που κατευθύνονται σε μακρινούς προορισμούς.

Το ιστιοπλοϊκό σκάφος 55 ποδιών προσφέρει έναν γενναιόδωρο χώρο διαβίωσης που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί μια εμπειρία προσανατολισμένη στον ιδιοκτήτη. Ένα πραγματικό ιδιωτικό διαμέρισμα με μοναδική διαρρύθμιση, η σουίτα του ιδιοκτήτη καταλαμβάνει τα δύο τρίτα του εσωτερικού χώρου. Με άφθονο φως που επιτρέπεται από τα πολυάριθμα παράθυρα παντού, το εσωτερικό είναι άνετο και φωτεινό, με φανταστική θέα τριγύρω.


Εκλεπτυσμένο, φωτεινό και άνετο, το Jeanneau Yachts 55 είναι καλά εξοπλισμένο για κρουαζιέρες με απόλυτη ηρεμία. Διαθέτει πολυάριθμες χειρολαβές για ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Δύο καμπίνες με ιδιωτικά μπάνια επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν τέλεια ανεξάρτητους χώρους διαβίωσης, προσβάσιμους από το πιλοτήριο .Εξωτερικός χώρος


Εκτός από το ευρύχωρο εσωτερικό, το εξωτερικό διαθέτει Dual Cockpit. Η πρύμνη είναι αφιερωμένη στη χαλάρωση με δύο σαλόνια, ένα σε σχήμα U και ένα σε σχήμα L, τα οποία μετατρέπονται σε ξαπλώστρες και μια γιγάντια υδραυλική πλατφόρμα κολύμβησης. Τα διπλά πηδάλια τοποθετημένα προς τα εμπρός περιλαμβάνουν έναν πίνακα εξωτερικού χάρτη με οθόνη GPS και χειριστήρια αυτόματου πιλότου που προστατεύονται από το φαρδύ περιτυλιγμένο spray hood με σκληρή οροφή που προσφέρει απίστευτη ορατότητα. Αυτά τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά επιτρέπουν στους ναυτικούς να κάνουν κρουαζιέρα οπουδήποτε και οποτεδήποτε, ανεξάρτητα από την εποχή ή το γεωγραφικό πλάτος.


Το Jeanneau Yachts 55 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση, γι' αυτό υπάρχει άφθονος χώρος στο κατάστρωμα για να καλύψει όλες τις απαιτήσεις και διαθέτει επίσης γενναιόδωρα πλαϊνά καταστρώματα που διευκολύνουν την κίνηση στην περίμετρο του πιλοτηρίου. Αν σας αρέσει η διασκέδαση, αυτό είναι το γιοτ για εσάς.

Συνολικά, το Jeanneau Yachts 55 έχει σχεδιαστεί για άνεση, πολυτέλεια και ιδιωτικότητα, επιτρέποντας να απολαμβάνετε πολλούς χώρους τόσο εσείς όσο και οι επισκέπτες σας. Μια άνετη διάταξη, με άφθονο χώρο για να απολαύσετε με παρέα, να κάνετε ηλιοθεραπεία, να κολυμπήσετε ή να χαλαρώσετε, το ιστιοπλοϊκό γιοτ JY 55 ποδιών έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός ιστιοφόρου 55 ποδιών χωρίς να διακυβεύεται η ευρυχωρία του ίδιου του γιοτ.


Η μάρκα Jeanneau διατηρεί υψηλό επίπεδο απόδοσης ιστιοπλοΐας, άνεση και κομψότητα, ενώ παραμένει πιστή στις πτυχές του σχεδιασμού. Το JY 55 δεν περιορίζεται από την παράδοση. Αυτό το ιστιοφόρο λειτουργεί, χρησιμοποιώντας την παράδοση και την εφευρετικότητα σε συνδυασμό, για να καλύψει καλύτερα τις επιθυμίες και τις ανάγκες των ναυτικών που αναζητούν την επόμενη περιπέτειά τους σε μακρινές τοποθεσίες.


ΠΗΓΕΣ:


Comentarios


bottom of page