top of page
  • Εικόνα συγγραφέαboating-greece

Τα καλύτερα jet skis του 2023


Το τζετ σκι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και διασκεδαστικά θαλάσσια σπόρ. Τα τζετ σκι σας επιτρέπουν να πλέετε στο νερό, σχεδόν σαν να πετάτε. Ιδανικά για την εξάσκηση της ισορροπίας και του συντονισμού σας, τα τζετ σκι μπορούν να βοηθήσουν και στην ανάπτυξη των μυών των ποδιών σας.

Το τζετ σκι είναι ένα σχετικά προσιτό θαλάσσιο σπορ. Πολλά πράγματα κάνουν το τζετ σκι τόσο φοβερό, αλλά πιθανώς το γεγονός ότι είναι ένα από τα ταχύτερα και πιο γεμάτα αδρεναλίνη θαλάσσια σπορ να το κάνει τόσο ελκυστικό.


Το συγκεκριμένο μοντέλο ονομάστηκε ως η "Επιλογή των Πρωταθλητών".

Είναι έτοιμο για αγώνες και με την τεχνολογία Auto Trim.

Σχεδιασμένο για απόδοση χωρίς συμβιβασμούς, το GP1800R τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο/ενδοψυκτικό κινητήρα 1,8 λίτρων με ανεπίσημα απόδοση περίπου 247 ίππων.

Πιέστε το γκάζι και αυτό το μηχάνημα θα εκτοξευθεί από τα 0 στα 60 σε περίπου 3,0 δευτερόλεπτα, με την τελική του ταχύτητα να ρυθμίζεται στα 68 mph. Άλλα χαρακτηριστικά του είναι η αγωνιστική γάστρα, η οθόνη αφής Connext, cruise control/no wake mode.

Επίσης διαθέτει κάθισμα για τρεις και επιτρέπει στους αναβάτες να συμμετέχουν σε άλλες δραστηριότητες αναψυχής στο νερό, όπως tubing και σκι. Και με το σύστημα όπισθεν/φρένου RiDE και το ενσωματωμένο TDE (Thrust Directional Enhancer), οι ελιγμοί σε στενούς χώρους γίνονται ευκολότεροι.

Είτε λοιπόν ψάχνετε για ένα Waverunner που προσφέρει κορυφαία απόδοση είτε απλώς ένα εξαιρετικά γρήγορο PWC, το Yamaha GP1800r SVHO τα έχει όλα, ξεκινώντας από 16.499 ευρώ.


sea-doo spark trixx

Η ταχύτητα και η λάμψη δίνουν σε αυτό το μοντέλο τζετ σκι όλη τη δύναμη που χρειάζεται για να πλεύσει με ταχύτητα πάνω από την επιφάνεια του νερού. Εντυπωσιακό και απίστευτο για κόλπα, αυτό το τζετ σκι είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Καινοτόμο και κομψό, το Sea Doo Spark Trixx είναι μπεστ σέλερ στην αγορά. Αυτά τα τζετ σκι είναι ελαφριά και περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία μοναδικών χαρακτηριστικών, όπως γωνιακά στηρίγματα ποδιών, ρυθμιζόμενο τιμόνι και εκτεταμένο VTS. Δυναμώστε το VTS μέχρι το τέλος για να μπείτε σε λειτουργία τροχού! Ένας κινητήρας υψηλής χωρητικότητας δίνει σε αυτά τα τζετ σκι εξαιρετική ταχύτητα στο νερό, έως και 50 mph. Αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν το Sea Doo Spark Trixx μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να δοκιμάσουν ακροβατικά και ελεύθερα κόλπα. Η τιμή του ξεκινάει από 8.199


KAWASAKI JET SKI ULTRA 310 LX 2023

Η Kawasaki άργησε να αγκαλιάσει την τεχνολογία, αλλά το Ultra 310LX το αναπληρώνει επάξια. Αυτά τα λαμπερά «μάτια» στην πλώρη είναι στην πραγματικότητα φώτα ημέρας LED που αυξάνουν σημαντικά την ορατότητα του σκάφους στο νερό. Η λειτουργία Launch Control επιτρέπει στην ECU να καθορίσει τέλειο τριμάρισμα στην επιτάχυνση. Στην οθόνη 7 ιντσών έχει διάφορες βοηθητικές λειτουργίες, αλλά ορισμένες είναι κλειδωμένες κατα την πλεύση για να αποφύγεται η απόσπαση της προσοχής. Έχει επίσης ενισχυμένο ηχοσύστημα Bluetooth με τέσσερα ηχεία. Συγχαρητήρια στην Kawasaki που αγκάλιασε επιτέλους την ηλεκτρονική όπισθεν και την επιβράδυνση. Το πιο χαρακτηριστικό, ωστόσο, είναι μια αυτόματη εφεδρική κάμερα που είναι πολύ βολική όταν κάνετε όπισθεν σε μια γεμάτη μαρίνα. Η τιμή του ξεκινάει από 20.299.


Το ORCA είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο τζετ σκι που κατασκευάστηκε από την Taiga motors. Οι κινητήρες Taiga έχουν επικεντρωθεί στα ηλεκτρικά τζετ σκι και τους κινητήρες, αλλά το ORCA Electric PWC τους θα είναι το φθηνότερο μοντέλο τους, καθιστώντας το πιο προσιτό.

Για να παρέχουν ένα φθηνότερο ηλεκτρικό μοντέλο τζετ σκι, οι κινητήρες Taiga έχουν τοποθετήσει στα τζετ σκι μια μπαταρία 90 kW και μια μικρότερη μπαταρία 20 kWh για τα διαφορετικά μοντέλα τους. Αν και φιλοξενεί μια μικρότερη μπαταρία, το προσιτό μοντέλο ORCA Electric PWC μπορεί να φτάσει ταχύτητες 37 μίλια/ώρα στο νερό. Μπορεί επίσης να διαρκέσει έως και 2 ώρες πριν χρειαστεί επαναφόρτιση.

Comments


bottom of page