top of page
  • Εικόνα συγγραφέαBoating-greece

Η Synteak Group λανσάρει το EcoDeck, το καινοτόμο υποκατάστατο του φυσικού τικ


Synteak Group , EcoDeck , boating , yachting , yachts , superyachts , boatingreece

Ο Όμιλος Synteak Group, μια εταιρεία που είναι ήδη γνωστή για την καινοτομία του κλάδου τα τελευταία 20 χρόνια, λανσάρει το EcoDeck στην Ιταλία, ένα καινοτόμο και υψηλής ποιότητας υλικό, που θεωρείται από την εταιρεία ως το τέλειο υποκατάστατο του φυσικού τικ στο δάπεδο υψηλών προδιαγραφών γιοτ και σούπερ γιοτ .


Το προϊόν, που παράγεται στην Ολλανδία, προσφέρει μια παραδοσιακή και πολυτελή εμφάνιση, αντικαθιστώντας ιδανικά το «παλιό» φυσικό τικ, το οποίο σπανίζει ολοένα και περισσότερο παγκοσμίως. To EcoDeck, δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στην ανάγκη κάλυψης της έλλειψης φυσικών πόρων που καθιστούν πλέον το φυσικό τικ δισεύρετο. Με πάχος οκτώ χιλιοστά και υλικά υψηλής τεχνολογίας, ο όμιλος Synteak στοχεύει να αναβαθμίσει την απόδοση και την αισθητική του καταστρώματος σε νέο επίπεδο.


Synteak Group , EcoDeck , yachts, superyachts , yachting , boatingreece

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του EcoDeck είναι η ανθεκτικότητά του. Αυτό το δάπεδο είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και μπορεί να αντέξει το καθημερινό βάρος και τη χρήση, χωρίς φθορές έως και είκοσι χρόνια - σύμφωνα με τον Ολλανδό κατασκευαστή-. Επιπλέον, είναι εύκαμπτο, που σημαίνει ότι μπορεί να προσαρμόζεται σε διαφορετικές επιφάνειες και κινήσεις χωρίς να ραγίζει ή να σπάει.Πιο δυνατό και ανθεκτικό και χωρίς σχεδιαστικούς περιορισμούς, αυτό το υλικό παρέχει μία αισθητικά όμορφη και κομψή επιφάνεια που προσδίδει μεγαλοπρέπεια τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του σκάφους. Καθώς το EcoDeck είναι κατάλληλο και για εσωτερική και επιτοίχια χρήση, αποτελεί μία εξαιρετική βιώσιμη λύση για την πλήρη αντικατάσταση όλων των ξύλινων επιφανειών του σκάφους, ακόμη και των πιο πολύπλοκων διαμορφωμένων σχεδίων από ξύλο μασίφ.«Πολύ σύντομα όλοι οι ιδιοκτήτες των καλύτερων γιοτ θα θέλουν μόνο το EcoDeck, το ξύλο θα είναι απλώς μια ανάμνηση», λέει ο CEO της Synteak Francesco Martorelli.

Synteak Group , EcoDeck , yachts, superyachts , yachting , boatingreece

Ένα άλλο πλεονέκτημα του EcoDeck είναι η φιλική προς το περιβάλλον φύση του. Αυτό το υλικό με βάση ρητίνη πολυουρεθάνης είναι απαλλαγμένο από επιβλαβείς διαλύτες και είναι επίσης κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά του το καθιστούν επίσης ανθεκτικό στα φύκια, μειώνοντας τη συντήρηση που απαιτείται για να διατηρείται καθαρό και σε καλή κατάσταση.


Στην μεγάλη λίστα πλεονεκτημάτων, προστίθεται και το γεγονός ότι το EcoDeck δεν αποχρωματίζεται με την πάροδο του χρόνου και μπορεί να ζητηθεί στην απόχρωση προτίμησης του πελάτη.


Synteak Group , EcoDeck , yachts, superyachts , yachting , boatingreece

Πολλοί ιδιοκτήτες σκαφών και ναυπηγεία έχουν ήδη αγκαλιάσει αυτήν την αλλαγή, ειδικά στην Βόρεια Ευρώπη - όπου γεννήθηκε το προϊόν και είναι παρόν για περισσότερα από δέκα χρόνια-, και πλέον είναι διαθέσιμο και σε όλη την Ιταλία, χάρη στο ενοποιημένο δίκτυο επαγγελματιών της Synteak.


«Με αυτό το υλικό τοποθετούμαστε σε ένα τμήμα αγοράς πολύ υψηλού επιπέδου, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους ιδιοκτήτες και τους κατασκευαστές μικρότερων σκαφών (Motor and Sailing) να επιλέξουν αυτό το προϊόν», συνεχίζει ο Martorelli, "όπως έχει ήδη αποδειχθεί από την υιοθέτηση του EcoDeck από κορυφαίους κατασκευαστές, όπως η Hallberg-Rassy για τον κόσμο των ιστιοπλοϊκών σκαφών".
Synteak Group , EcoDeck , yachts, superyachts , yachting , boatingreece
ΠΗΓΕΣ;


Comments


bottom of page