top of page
  • Εικόνα συγγραφέαBoating-greece

Η Italian Sea Group ξεκινάει με ενθουσιασμό το 2024 με τρία νέα projects!!Η έναρξη αυτών των τριών νέων έργων μας δίνει νέα ερεθίσματα και κίνητρα για να ξεκινήσουμε το 2024 με μεγάλο ενθουσιασμό. Έχουμε θέσει ακόμη πιο απαιτητικούς στόχους και χάρη στην εγκυρότητα των στρατηγικών μας και των καινοτόμων έργων που αναπτύσσουμε, είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος του yachting θα συνεχίσει να μας ανταμείβει σχολιάζει στο μήνυμά του ο CEO και ιδρυτής της Italian Sea Group Jiovanni Constantino.

Admiral Explorer 50m Adventur boatinggreece

Admiral Explorer 50m Adventure

Το Admiral Adventure, σχεδιασμένο με στόχο την ανάπτυξη ενός νέου Admiral Explorer 50 μέτρων κάτω από το 499GT, σέβεται όλα τα στιλιστικά στοιχεία της μάρκας Admiral. Εξασφαλίζει τόσο την τεχνική όσο και την διάταξης απόδοσης ενός μηχανοκίνητου γιοτ κατασκευασμένου για εξερεύνηση και περιπέτεια.

Ο πλήρως προσαρμόσιμος χώρος στο πίσω κατάστρωμα διαθέτει μια πανοραμική πισίνα και αναδιπλούμενες προεκτάσεις που αυξάνουν τον βιώσιμο χώρο στο σκάφος.

Η μπροστινή καμπίνα VIP έχει άμεση πρόσβαση σε έναν εξωτερικό ιδιωτικό χώρο και, χάρη στα μεγάλα παράθυρα στη γάστρα, προσφέρει εκπληκτική θέα.

Στην μπροστινή περιοχή του ειδικού καταστρώματος του, ο ιδιοκτήτης μπορεί να απολαύσει μια μεγάλη πισίνα με γυάλινο πάτο και έναν ευχάριστο ιδιωτικό χώρο ηλιοθεραπείας. Στο επάνω κατάστρωμα, εκτός από το πιλοτήριο και την καμπίνα του καπετάνιου, έχει ενσωματωθεί και χώρος touch & go.

Με συνολικά 6 καμπίνες, 2 επισκέπτες στο κάτω κατάστρωμα, 3 καμπίνες VIP στο κύριο κατάστρωμα και την καμπίνα του ιδιοκτήτη στο επάνω κατάστρωμα, το Adventure προσφέρει τον ιδανικό αριθμό καμπινών για ένα αληθινό explorer yacht σε αυτό το μέγεθος.


Tecnomar 40m Cat 133 boatinggreece

Tecnomar 40m Cat 133

Το Tecnomar Cat 133 FT είναι το project ενός καταμαράν κάτω από 499 GT με τον ίδιο οραματικό και φουτουριστικό σχεδιασμό του THIS IS IT.

Ο σχεδιασμός του νέου καταμαράν, επαναβαθμονομημένος σε αυτό το μέγεθος και τους νέους όγκους, έχει μελετηθεί για τη μεγιστοποίηση των εξωτερικών χώρων, που ξεπερνούν τα 300 τετραγωνικά μέτρα, ένα πραγματικά μοναδικό χαρακτηριστικό λαμβάνοντας υπόψη τα 40 μέτρα μήκος.

Η πραγματική προστιθέμενη αξία είναι η μελέτη του σχεδίου της πρύμνης, όπου χρησιμοποιώντας τις δύο γάστρες, τα 2 εσωτερικά φτερά και τις 2 πτυσσόμενες πλαϊνές πόρτες, σχεδιάζεται μια «πλατφόρμα κολύμβησης» που φτάνει σε πλάτος περίπου 16 μέτρα πλήρως ανοιχτή.

Οι εξωτερικές γραμμές του γιοτ διατηρούν όλα τα χαρακτηριστικά του THIS IS IT. Από τις ελαφριές γραμμές μέχρι τις εξαιρετικά σπορ λεπτομέρειες που προέρχονται από την αυτοκινητοβιομηχανία, από τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες μέχρι τα διάφορα σχέδια από ξύλο τικ.

Εστιάζοντας επίσης και στην πράσινη τεχνολογία, θα ενσωματωθούν περίπου 70 τετραγωνικά μέτρα ηλιακών πάνελ, τόσο στις καμάρες που συνδέουν και σχεδιάζουν την πλάγια όψη του γιοτ όσο και στο «καπέλο» του καταστρώματος ηλιοθεραπείας.


Tecnomar 46m Evo 155 boatinggreece

Tecnomar 46m Evo 155

Το project Tecnomar 155 FT γεννήθηκε από την ανάγκη να δοθεί συνέχεια στην άκρως επιτυχημένη σειρά Tecnomar-EVO όσον αφορά το στυλ και τη λειτουργικότητα.

Οι εξωτερικοί χώροι, έντονα σπορ και με καμπυλωτές και σαγηνευτικές γραμμές τυπικές της μάρκας Tecnomar, εγγυώνται όλες τις ανέσεις που μπορεί να προσφέρει ένα μήκος 46 μέτρων χωρίς να υπερβαίνει τα 499 GT.

Ο πρωτοποριακός χώρος της beach area, με μεγάλο παράθυρο στην πρύμνη, διαθέτει 2 πτυσσόμενες πόρτες που επιτρέπουν άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και σύνδεση με τον εξωτερικό χώρο, επιτρέποντας 360° δυνατότητα διαβίωσης μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού.

Ο ευρύχωρος χώρος ηλιοθεραπείας στο κατάστρωμα είναι εξοπλισμένος με ένα μεγάλο μπαρ και ένα χώρο ηλιοθεραπείας με πισίνα.

Μια πισίνα βρίσκεται επίσης στην ακραία πλώρη στο επάνω κατάστρωμα που συνδέεται με ένα μεγάλο χώρο ηλιοθεραπείας, ο οποίος μπορεί να μετατραπεί σε μια ευχάριστη τραπεζαρία με πανοραμική θέα 180° στη θάλασσα.

Οι εσωτερικοί χώροι χαρακτηρίζονται από 2 μεγάλα σαλόνια στο κεντρικό κατάστρωμα και 5 καμπίνες. Υπάρχει χώρος για 2 επισκέπτες στο κάτω κατάστρωμα, 2 καμπίνες VIP στο κύριο κατάστρωμα και η καμπίνα του ιδιοκτήτη στο ίδιο κατάστρωμα.

Περιμένουμε την ολοκλήρωση των νέων project της Italian Sea Group και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι άκρως εντυπωσιακά και ανάλογα της φήμης της εταιρίας!
Commentaires


bottom of page