top of page
  • Εικόνα συγγραφέαBoating-greece

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για το METSTRADE 2023: Τι να περιμένουμε;

Έγινε ενημέρωση: 16 Νοε 2023


metstrade 2023  boat show

Το Metstrade (METS), το μεγαλύτερο συνέδριο θαλάσσιου εμπορίου στον κόσμο, ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Άμστερνταμ μεταξύ 15 και 17 Νοεμβρίου με περίπου 1.400 εκθέτες να συμμετάσχουν.


Η εκδήλωση αποτελεί βασική ευκαιρία για τη βιομηχανία να συναντηθεί και να ανακαλύψει νέα προϊόντα, καινοτομίες και τεχνολογίες σε ένα περιβάλλον B2B.


metstrade boat show

Η βιωσιμότητα θα είναι θέμα συζήτησης:


Σε μια πρωτοφανή πρωτοβουλία, το φετινό METSTRADE εστιάζει σε κεντρικά θέματα που αντικατοπτρίζουν τα ρεύματα της εποχής μας: περιβαλλοντική διαχείριση, τεχνολογία αιχμής, ποικιλομορφία και εκπαίδευση. Σκοπός είναι να καθοδηγήσει τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στην έκθεση, παρουσιάζοντας βιώσιμες λύσεις που επαληθεύονται μέσω αυστηρών αξιολογήσεων του κύκλου ζωής τρίτων (LCAs) που επιβλέπονται από το Water Revolution Foundation. Αυτές οι λύσεις, που βοηθούν στην αποτελεσματικότητα, μειώνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, προάγουν την εταιρική κοινωνική ευθύνη και ελαχιστοποιούν τα απόβλητα, είναι προσβάσιμες για νέα και υπάρχοντα γιοτ σε όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής τους.


women in marine industry metstrade 2023

Γυναίκες στη Διεθνή Ναυτιλιακή Βιομηχανία.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει κορυφαίες γυναίκες από όλο τον κόσμο, έτοιμες να εξερευνήσουν τις ευκαιρίες και να κατακτήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Οι συμμετέχουσες είναι η Gemma Gonzalez, Διευθύντρια Επιχειρηματικής Μονάδας Yachting, Gruppo Boero. Laurie Louvier, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ, Dometic; Michelle Hildyard, Αντιπρόεδρος Product Management & Business Development, Raymarine; Nicky Vaux, Partner & Business Development Manager, Empire Marinas Group και οικοδεσπότης του podcast The Boat Princess. Rachel Bridges, Διευθύντρια & Γενική Διευθύντρια, Cummins, Global Marine. Ο Michele Goldsmith, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Soundings Trade Only, θα συντονίσει το πάνελ.


Λέσχη Νέων Επαγγελματιών & Ζώνη Καριέρας:


Για τους νέους επαγγελματίες, το METSTRADE προσφέρει περισσότερα από μια απλή πλατφόρμα – προσφέρει μια κοινότητα. Το METSTRADE Young Professionals Club & Career Zone είναι ένας αποκλειστικός σύνδεσμος για δικτύωση, καθοδήγηση σταδιοδρομίας και ανταλλαγή πληροφοριών. Επιτρέπει στην επόμενη γενιά να χαράξει την πορεία της στον θαλάσσιο τομέα με την καθοδήγηση από έμπειρους ειδικούς.


Σύστημα πρόωσης νέας γενιάς

Η αυξανόμενη ζήτηση για φιλικούς προς το περιβάλλον κινητήρες και τροφοδοσία καυσίμου αποκτά σημασία στη ναυτιλιακή αγορά. Στο METSTRADE 2023, αξιοποιούν αυτήν την τάση με τη Ζώνη Πρόωσης Νέας Γενιάς (Next Generation Propulsion Zone), με μια ειδική περιοχή που παρουσιάζει τις τελευταίες καινοτομίες σε ηλεκτρικούς και υβριδικούς κινητήρες, εναλλακτικά καύσιμα και λύσεις μηδενικών εκπομπών ρύπων.


Επανάσταση στην κινητικότητα:


Το City Foiling αποτελεί φάρο για το μέλλον των μεταφορών. Η συζήτηση γύρω από αυτόν τον καινοτόμο τρόπο μεταφοράς θα ανέβει στη σκηνή του FTP Theatre, όπου οι ειδικοί θα αναλύσουν τη δυνατότητα να φέρει επανάσταση στην κινητικότητα της πόλης με την ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον.


Περισσότερες πληροφορίες και κατάλογο του Boat Show METSTRADE 2023 θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα.

https://www.metstrade.com/,https://www.superyachttimes.com/

コメント


bottom of page